Toimitusehdot

Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin kahvilaa koskevat toimitusehdot

Nämä ehdot koskevat Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin verkosta varattuja / tilattuja kahvilatuotteita.

Tilatessaan tuotteet asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ostohetkellä.

Verkkotilaus on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin kahvilan pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1. Palveluntarjoaja ja verkkotilauksen ylläpitäjä
Onnellinen mies Oy / HUK – Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri
Y-tunnus: 2427276-4
Osoite: Kavioura 19, 13130 Hämeenlinna

2. Palvelun käyttäjä
Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita.

3. Väliaikatarjoilun tilaaminen
Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin nettisivujen tarjoilut-kohdasta palvelusta voi tilata verkossa tilattavissa olevia väliaikatarjoiluja. Kun tilaus kirjautuu järjestelmään, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet.

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Verkkopalvelun kautta tehdyt tilaukset ovat voimassa, kun asiakkaalle on lähetetty vahvistusviesti. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä lunastamaan tilatut tuotteet joko etukäteen tai paikan päällä.

Tarjoilujen tilaaminen verkosta on helppoa. Valitse ensin esitys ja sitten haluamasi tuotteet. Täytä sen jälkeen sivuille yhteystietosi ja siirry tilaamaan.

Tilaus tulee tehdä yli 50 henkilön ryhmille viimeistään 7 vrk ennen esitystä, yli 10 henkilön ryhmille viimeistään 3 vrk ennen esitystä ja alle 10 henkilön ryhmille viimeistään 24 tuntia ennen esitystä. Varaus on voimassa asiakkaan saatua tilausvahvistuksen. Yli 50 henkilön ryhmätilaukset laskutetaan ennakkoon, sitä pienemmät voi maksaa laskulla ennakkoon tai paikan päällä.
Verkosta tehdyn tilauksen löydät tarjoilupisteestä nimellä. 

Verkkotilaus on sitova

Muutokset tilaukseen (esim. tuotteen vaihto toiseen) on ilmoitettava sähköpostilla kahvila@hukteatteri.fi tai puhelimitse 0400 409914 yli 50 henkilön ryhmille viimeistään 7 vrk ennen esitystä, yli 10 henkilön ryhmille viimeistään 3 vrk ennen esitystä ja alle 10 henkilön ryhmille viimeistään 24 tuntia ennen esitystä.

4. Hinnat ja arvonlisävero
Verkosta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä hinnastossa tilaushetkellä. Hinnat voivat osin poiketa myyntipisteiden hinnoista. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR).
Yli 50 henkilön ryhmätilaukset laskutetaan ennakkoon, sitä pienemmät voi maksaa laskulla ennakkoon tai paikan päällä.

5. Palvelun ylläpito, käytettävyys ja virhetilanteet
Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri tekee parhaansa, että verkkotilausten toiminta olisi virheetöntä ja keskeytymätöntä. Hämeenlinnan Uudella Kesäteatterilla on oikeus keskeyttää verkkotilaukset sen muutoksen, uudistuksen tai verkkotilauksiin liittyvän teknisen syyn vuoksi tai tietoliikenneverkon kunnostus-, asennus- tai huoltotyön tai muun sen kaltaisen syyn vuoksi tai mikäli lainsäädäntö tai muu viranomaismääräys sitä edellyttää. Katkokset pyritään ajoittamaan niin, ettei niistä aiheudu asiakkaalle kohtuutonta haittaa.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri ei vastaa virheistä, jotka johtuvat kolmannen osapuolen tarjoamien tietoliikenneyhteyksien tai muiden tietoliikenteeseen liittyvien palveluiden keskeytyksestä tai näissä palveluissa olevista virheistä, jotka johtuvat siitä, että asiakas käyttää verkkotilausta ohjeiden tai määräysten vastaisesti tai jotka ovat muuten asiakkaan aiheuttamia.

6. Tietoturva
Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri säilyttää kaikki asiakasta koskevat tai hänen lähettämänsä tiedot luottamuksellisina. Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri järjestää verkkotilauksensa tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja tehokkaasti ja pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä. Asiakas vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.

7. Virhevastuu
Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri vastaa asiakkaalle ainoastaan niistä välittömistä vahingoista, joita se on tuottamuksellisesti aiheuttanut sopimusta rikkomalla. 

8. Ylivoimainen este (force majeure)
Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin verkkotilaus ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä verkkotilauksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- ja tuontikiellosta, ulkopuolisen aiheuttamasta tai ulkopuolisesta johtuvasta kaapeli- tai muusta tietoliikennehäiriöstä tai muusta sen kaltaisesta syystä, joka ei ole ollut tiedossa ja johon ei ole kohtuudella voitu varautua ennalta. Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri ilmoittaa ylivoimaisesta esteestä verkkotilauksen sivuilla heti sen jälkeen, kun se on ilmennyt, mikäli ilmoittaminen on mahdollista.

9. Muutokset
Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri on oikeutettu muuttamaan näitä verkkotilauksen toimitusehtoja yksipuolisesti. Asiakas hyväksyy palvelun kulloinkin voimassa olevat ehdot käyttäessään palvelua.

10. Riitojen ratkaisu
Tämän sopimuksen soveltamista ja tulkintaa koskevat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Jos näin ei päästä osapuolia tyydyttävään sopimukseen, viedään riita Hämeenlinnan käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

 
 

Sijainti-info

Hämeenlinnan Kaupunginpuisto
Tampereentie 100
13600 Hämeenlinna

Yhteystiedot

040 040 9914
info@hukteatteri.fi

Sosiaalinen media

Facebook
YouTube
Instagram

 

© HUK – Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri
Tietosuojaseloste - Toimitusehdot