Vierailevat esitykset

 

ISMO LEIKOLA - EI MITÄÄN VAKAVAA K-18

PE 5.8.2022 KLO 19

Korona pysäytti koko maailman ja sen lisäksi myös Ismo Leikolan. 

Nyt koteloitumisvaiheen jälkeen stand-up-lavoille lennähtää suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa. Pidemmän keikkatauon aikana Ismo sukelsi pohdinnoissaan yhä syvemmälle ja löysi ennennäkemättömiä vastauksia - myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa. Viime syksynä ensi-iltansa saanut "Ei mitään vakavaa" on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla. 

 

Sitten virallinen ohjeistus. Nykytilanteesta johtuen tilaisuuksissa edellytetään kaikilta yleisön jäseniltä sitä, että he käyttävät maskia tai visiiriä tai jotain semmosta. Umpinainen moottoripyöräkypärä käy myös tai kuupuku. Tai ilmastointiteippi joka peittää sekä suun että nenän. Jos joku on kiinnostunut mussuttamaan, länkättämään tai urputtamaan tästä, huomautamme että myös mussutus on suoritettava maski naamalla.

Todella halutaan että kiertue voidaan toteuttaa ja toivotaan että kaikki on valmiita puhaltamaan yhteen hiileen. Siis vertauskuvallisesti. Konkreettinen yhteen hiileen puhaltaminen ei ole suositeltavaa näinä aikoina, kun pöpöt leviää.

  • K-18
  • Huom! Koko katsomo on anniskelualuetta
  • kesto n. 2h väliaikoineen
  • Katsomo on nouseva ja se on kokonaan katettu!
  • Katsomon ensimmäiselle riville on esteetön kulku.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri sijaitsee upeassa miljöössä vehreässä Kaupunginpuistossa, jossa on kattava valikoima purtavaa ja virvokkeita niin kahvilassa kuin uudella viiniterassillakin.

LIPUT
38,50 euroa peruslippu
34,50 euroa eläkeläinen, varusmies, työtön, opiskelija
Liput myy Ticketmaster

 

 

EI VAPAATA VANGITA VOI

SU 14.8.2022 KLO 14
SU 14.8.2022 KLO 18
 

Vexin tarina Kaurialasta kansan tuntojen tulkiksi
- Markku Veijalainen, Kai Kuju Hyttinen, Jouko Rita ja Nina Tapio - 

 

 

Tämä konsertti on musiikillinen matka Vexi Salmen värikkään elämän eri vaiheisiin. Samalla se on kolmen Vexin pitkäaikaisen ystävän kunnianosoitus miehelle, jonka muisto elää musiikissa pitkään, ei ainoastaan Hämeenlinnassa vaan koko Suomessa.

 

Vexi Salmi kuoli vajaat kaksi vuotta sitten. Hänen merkityksestään suomalaiselle musiikille on sen jälkeen kerrottu kauniisti eri medioissa. Vexin tuotannon laajuutta ja monimuotoisuutta on sekä ihmetelty että ihailtu.

Alussa tämä hämeenlinnalainen sanaseppo istutti suomalaisten mieliin kuolemattomat lauseet ”viideltä saunaan ja kuudelta putkaan” ja ”pannaan pensselit santaan ja rukkaset naulaan”. 

Muutama vuosikymmen myöhemmin suuri taiteen ystävä tiivisti suomalaisen joulun tunnelmat kolmeen sanaan, ”sydämeeni joulun teen”.

 

Vexin tekstien ääripäät olivat kaukana toisistaan. Ihan niin kuin ne olivat Vexin elämässäkin.

  • kesto n. 2h väliaikoineen
  • Katsomo on nouseva ja se on kokonaan katettu!
  • Katsomon ensimmäiselle riville on esteetön kulku.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri sijaitsee upeassa miljöössä vehreässä Kaupunginpuistossa, jossa on kattava valikoima purtavaa ja virvokkeita niin kahvilassa kuin uudella viiniterassillakin.

LIPUT
29 euroa peruslippu - Osta liput Ticketmaster
Huom! Hämeen Sanomien Kestotilaajien liput on loppuunmyyty.

 

Liput esityksiin myy

Sijainti-info

Hämeenlinnan Kaupunginpuisto
Tampereentie 100
13600 Hämeenlinna

Yhteystiedot

040 040 9914
info@hukteatteri.fi

Sosiaalinen media

Facebook
YouTube
Instagram

 

© HUK – Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri
Tietosuojaseloste - Toimitusehdot