Kesä 2021 esitykset

Näytelmät

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri toimii kesällä 2021 useamman kesätapahtuman näyttämönä.

Kesän monipuolisesta tarjonnasta löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva vaihtoehto.

Tervetuloa idylliseen, vehreään kesäteatterimiljööseen Hämeenlinnan kaupunginpuistoon!

 

Metsänveljet on kahden omilla aloillaan pintaa syvemmälle kurottavan taiteilijan yhteistyö, jossa ravintoa tarjotaan sekä ruumiille että sielulle.

Jyrki Tsutsusen suomalaisesta metsästä inspiroinnin saava kuuden aterian illallinen saa tuekseen dj Bunuelin käsin poimitun valikoiman suomalaisesta musiikista, jossa jokaiselle aterialle on teema.

Dj Bunuelin yli 40 vuotta kestänyt ura on aina perustunut uteliaisuuteen ja haluun mennä muualta kuin aidan matalimmasta kohdasta. Metsänveljissä hän rakentaa helminauhan, jossa kuulijan henkilökohtainen musiikkimaku menettää merkityksensä.

Dj Bunuel tekee tällä hetkellä kahta radio-ohjelmaa: Yle Radio 1 / Jazzklubin Kolmas setti - Tuntia vapaalla ja Yle Vega /  Lux. Hän on aina laajentanut dj:n työkuvaa tehden yhteistyötä niin tanssitaiteilijoiden, kirjailijoiden ja lukuisten muusikoiden kanssa. Hän on erityisesti perehtynyt taustamusiikin voimaan ja sen luomiin mahdollisuuksiin.

Jyrki Tsutsunen on kerryttänyt kokemusta ravintola- ja tapahtumatuotannoista jo muutaman vuosikymmenen ajan keskittyen viime vuosina erityisesti poikkitaiteellisiin ruokatapahtumiin: Tsutsusen käsialaa ovat mm. Kulttuurikeittiö, Luita, puita ja lusikoita, Hukkatila ja Metsänhenki. Hän on kiertänyt ahkerasti Euroopassa ja Venäjällä tapahtumiensa isäntänä, mm. Pietarissa, Moskovassa, Kaliningradissa, Madridissa, Frankfurtissa, Berlinissä ja Plovdivissa. Hänen lähestymistapansa villiruokaan ja metsään sekä ruokailukokemuksen muuttaminen taidemuodoksi ovat herättäneet runsaasti kansainvälistä huomiota ja ihastusta.

Hinta

6 ruokalajin elämys 96 euroa
Viinipaketti 42 euroa

Liput www.ticketmaster.fi

Liput

Liput www.ticketmaster.fi


Kesäteatterin omat lahjakortit käyvät kaikkiin kesän esityksiin, pois lukien 6.8. Metsänveljet sekä 7.8. Jari Sillanpää.

Hotellipaketit

Lue Hajuvettä ja lihapullia esityksen kesäteatteripaketeista Info-sivuilta.

Muut hotellipaketit näytelmien esittelyjen alla.

 
  • Nouseva ja kokonaan katettu katsomo
  • Kesäteatterissa ammattinäyttelijät

Sijainti-info

Hämeenlinnan kaupunginpuisto
Tampereentie 100
13600 Hämeenlinna

Yhteystiedot

040 040 9914
info@hukteatteri.fi

Sosiaalinen media

Facebook
YouTube
Instagram

 

© HUK – Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri
Tietosuojaseloste - Toimitusehdot - CheckOut maksuehdot